Kør bil når du kører bil!

P-skiltHvor tit hører og ser vi ikke denne opfordring på TV? Og den er jeg da helt med på, alt andet er jo livsfarligt!

I dag kunne jeg så læse i BT, at der er kommet et nyt P-skilt, som er et resultat af, at der i tirsdags trådte en ny lov i kraft, der påbyder alle privateparkeringspladser – med særlige regler – at der skal skiltes med et hvidt “P” på en sort baggrund!

Skiltets betydning
Hvis der ikke er skiltet tydeligt ved alle P-områders indkørsel, kan der ikke udstedes P-afgifter på de pågældende P-pladser. Dette skulle gøre det nemmere for billisterne at se, hvor det er tilladt at parkere!

Kør bil …
Det er efterhånden ikke småting, man som billist skal se efter i den skilteskov, der har vokset sig stor og bred ude i samfundet. Vi har, som billist, pligt til at rette os efter de skilte vi ser i trafikken, men de mange skilte, kan til tider godt gøre det lidt svært at være trafikant. Det nye P-skilt vil nok ikke have den store betydning i skilteskoven, – lige udover, at man som billist har et nyt skilt at forholde sig til!

Et af de skilte, jeg ikke selv har det så godt med at se, er det lille 40 km skilt i byerne, som meget tit kan overses på grund af størrelsen. Jeg har aldrig fattet, hvorfor dette skilt skal være så lille?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *