Forår over Tejn

IMG_6909aI den sidste tid har vi haft noget, der kunne ligne et spirende forår – altså lige ud over alt det der myldrer op af jorden, samt de første tyske turister til Bornholm, IMG_6910afor vejret har nu for alvor vist sig solsiden. Og sol, er nok ikke lige det, vi har oplevet mest af i den seneste tid!

Mange træer
Når jeg så går ud i haven, og lader blikket vandre ud over Østersøen, så ved jeg også, at træerne snart står med mange blade – igen. Og det kan vi nok ikke være helt utilfreds med, altså lige ud over, at netop i den retning, jeg har rette blikket imod, vil bladene fuldstændig blokere for vor havudsigt.

Vor nabo, ud mod havet, elsker træer, og det skal han også have lov til, men det behøver vel ikke være i den højde? Det ville i hvert fald være skønt, at kunne fælde de fleste af de træer ud mod havet, for kønne er de bestemt ikke, og så ville det bestemt hjælpe en hel del på vor havudsigt 🙂

IMG_6911aDrivhus og storme
Drivhuset står også til en oprydning, inden de nye planter kommer ind. Der mangler også et par glas, som er blæst ud i vinters. Af disse glas, er der kun smadret ét, men jeg skal nok til at tænke på en anden måde for at fastgøre disse glas, for de har det med at blæse ud, når stormene har deres togter ind over Bornholm.

Foto: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *