Tejn Trolling Master

IMG_6900aHvert år afholdes Trolling Master Bornholm her i Tejn, så det er ikke helt forkert, at jeg efterhånden kalder dette meget populære arrangement for “Tejn Trolling Master”.

IMG_6897a

Men hvad jeg kalder denne fiskekonkurrence, ændrer ikke på det officielle i TV 2’s mega store arrangement, der stadig hedder Trolling Master Bornholm!

Mange både
I år afholdes det fra den 27. april til den 30. april, og den 15. marts var der tilmeldt 357 både, så det ser ud til, at det bliver endnu et år, hvor hele havnen i Tejn bliver fyldt helt op med både og glade mennesker fra alle landene omkring Østersøen.

Der gøres klar i Tejn
Da jeg cyklede gennem havnen i dag (hvor billederne stammer fra), så jeg allerede de første tegn på Trolling Master Bornholm, selv om, der er 1½ måned til, vi hører startskuddet ude på ydermolen i havnen. Du/I kan se yderligere oplysningerne på dette link:  http://www.tv2bornholm.dk/events/trolling.aspx?AllVids=true

IMG_6905aVi, her i Tejn, ser frem til dette store stævne hvert år, og vi har da også fornemmelsen af, at det meste af Bornholm har rettet blikket mod Nordlandet i disse dage – foruden, at det landsdækkende TV 2 har daglige reportager og vejrmeldinger fra Tejn Havn.

IMG_6908a
Jeg kunne også konstatere, at “Kaj og Boye” var på plads på havnens lygtepæl, med blikket rettet ud over Østersøen.

Men én ting er helt sikkert, vi får nogle begivenhedsrige dage i Tejn Havn sidst i april – så glæd jer til Trolling Master Bornholm 2016!

Foto: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *