Domen på Folkemødet

IMG_3267aSom jeg før har skrevet, så er Domen, på Cirkuspladsen i Allinge, blevet et vartegn for Folkemødet i Allinge.

Den ny Dome
Der er selvfølgelig lige den store scene, hvor alle de store talere har deres entré – dog ikke af de personer, som der er en sikkerhedsrisiko ved, disse møder bliver holdt for lukkede døre – med skærpet bevogtning omkring!Dome

Men alt det folkelige kører videre i alle de mange telte på pladsen, samt, helt fra grænsen til Sandvig og helt ud til Kæmpestranden – og så også en hel del af Allinge by!

Den første
Den første Dome var en forkølet en af slagsen, der var blevet givet som gave til Folkemødet, herefter kom ideen til en stationær en af slagsen, og så var der ikke langt fra tanke til handling, og i 2014 stod den nye Dome færdig – næsten.

ClementDer blev knoklet
Hele foråret og op til åbningen af Folkemødet, blev der knoklet på at få Domen færdig. Det lykkedes næsten, for hele den store terrasse bag Domen – op mod Allinge Røgeri – var endnu ikke helt færdig.

Det blev den først sidste år – og jeg skal da lige love for, at dette finish af terrassen blev brugt flittigt, da det meget hurtigt blev anvendt som et fluepapir.

Domen og politikerne
Og Folkemødets vartegn er da også kendt af alle landets politikere, for alle disse har haft deres gang i Domen, ligesom de mange kendte TV-journalister, der har politik som deres hovedfag.

Nu skal det blive spændende at se/opleve, om Folkemødet kan tåle den store fremgang for Allinge har sin begrænsning. Den store succes kan meget nemt gå hen og blive Folkemødets endeligt.

Domen

Foto: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Domen på Folkemødet

  1. Erik Rudolf skriver:

    Hvad er et for noget skrammel ( fraÆ Matador). Riv lortet ned!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *