Færøerne og minder

EK på FøroyarI år er det 50 år siden, jeg første gang ankom til Thorshavn på Færøerne. En ældre mand, Einar Joensen, (men en del yngre end jeg er i dag) hentede mig på skibet Tjaldur. Jeg var ventet med længsel på Færøernes største trykkeri.

Jeg skulle arbejde på Einar Joensens forlag som trykker – og på det tidspunkt, var jeg den eneste faglærte trykker på Færøerne, derfor var jeg hentet op fra Danmark!

En gammel ven
I går fik jeg en opringning fra en gammel ven på Færøerne. Min gamle ven hedder Jens Holm, og ankom til Færøerne en måned efter min første ankomst. Jens er fra Rødekro i Sønderjylland, men han blev gift på Færøerne og er stadig bosiddende der.

Selv om vi har holdt forbindelsen i flere år, så har vor alder været med til, at der er nu er gået nogen tid siden vi talte sammen.

Det var ikke så få minder, der blev hevet frem over Atlanten i går aftes. Jeg er ikke helt glemt 🙂
Tórshavn

Foto: Erik Rudolf og Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *