Er Lykketoft Gud?

Erik NorgeMin overskrift i dag er “Er Lykketoft Gud?”! Og hvor vil jeg så hen med sådan et direkte dumt spørgsmål?

Nu er det altså ikke skruet sådan sammen, at det er min umiddelbare opfattelse, at den tidligere finans- og udenrigsminister, tidligere socialdemokratisk formand, samt tidligere formand for Folketinget, skulle være Gud! Slet ikke.

Men muligvis mener den gode Lykketoft, at han alene, er i sådan en særklasse, at han kan tillade sig at komme med så usmagelige kommentarer om Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen, som tilfældet er?

At Lykketoft nævner, i sin tale på sin 70-års dag, at kalde (ifølge vore medier) den tidligere Thorning-regeringen for “talent- og profilløs” og Statsminister Lars Løkke Rasmussen for “en lille svindler”, viser i alt sin tydelighed, at manden fuldstændig har mistet jordforbindelsen.

Har Lykketoft ret?
Men, på en eller anden måde har Mogens Lykketoft jo ret i sit udfald mod de nævnte. Når en tidligere og nuværende Statsminister kan anbefale en mand, som Mogens Lykketoft, til formand for FN’s generalforsamling, så må der da være et eller andet galt med dem?

Jeg har altid hørt om politikerne på Christiansborg, at lige så rygende uenige de er i folketingssalen, lige så gode kolleger er de udenfor. Det er der vist ingen, der tror på!

Foto: Randi Krog Belseth
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Er Lykketoft Gud?

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Hej Gamle Jas!
    Du har fuldstændig ret i dine betragtninger! Lykketoft siger det vi andre tænker!Meeen gør han det med vilje? Ja det tror jeg, hvorfor pokker udsender han ellers sin tale til deltagerne i hans fødselsdag? Det må være fordi,at der er nogle frustration,der skal ud mellem “sidebenene”, han er”anbragt”på en plads, hvor han ikke må sige noget! Men det kommer jo nok som en overraskelse, at en af hans “venner” ,så lækker hans tale til Berlinske,-ja det er jo en kniv i ryggen, men det brugte han jo også ved Svend Auken i Vejle! Ingen tvivl om at Lykketoft er dygtig,men forbindelse til”håndens arbejdere”,kan man ikke beskylde ham for! Han har kort sagt siddet for længe i folketinget og er ude af trit med det omgivende samfund!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *