Godt nytår

NytårJeg ønsker alle mine læsere et rigtig godt og lykkebringende nytår.

Efter jeg er gået over til mit eget private domæne krogenborg.dk er det nærmest væltet ind med nye læsere. Især har jeg rigtig mange besøgende fra Ukraine – også et stort og varmt godt nytår til jer, med et ønske om, at freden vil komme til jer i det nye år.

Det er nok for stort et ønske, at få fred i hele verden, med tanke om, at der har været krige imellem menneskene gennem mere end 5000 år. Men ikke desto mindre er det mit store nytårsønske, at vi mennesker kan leve sammen i fred og fordragelighed.

Godt nytår

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Godt nytår

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Tak i lige måde gamle Jas! På den igen i 2016….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *