Flygtninge/migranter

Vi modtager en endeløs strøm af flygtninge og emigranter – eller er alle flygtninge “rigtige flygtninge”? Måske er de en slags bekvemmelighedsflygtninge, der egentlig bare er emigranter? Ja, det er det store spørgsmål, som er yderst aktuelt for tiden!

Flygtningebegreber
Vi hører også i debatten, at man sagtens kan være flygtning, selv om man ikke flygter fra et krigshærget land – man kan være fattigdomsflygtning! Efterhånden har vi hørt om alle mulige og umulige slags flygtninge, sågar en fra Dubai, som rejste hjem igen, da konen ikke kunne få tildelt en person til at bære sine indkøb, så efterhånden tiltror jeg også begrebet “skatteflygtning” kan komme på tale? Kun fantasien vil kunne sætte sine grænser i dette begreb!

Ingen kan hjælpe alle
Selv Socialdemokraterne er blevet nervøse for vort velfærdssamfund, der godt kan se ud til at være i fare med den store tilstrømning udefra. Faktisk ligger Socialdemokraterne sig meget tæt op af Dansk Folkeparti i debatten, ja så tæt, at det er enormt svært at se forskellen i det ønskede resultat – de kalder det bare noget forskelligt!

I starten blev de mange fremmede kaldt for en gevinst for landet, hvor der ikke var grænser for det endelige økonomiske udbytte med den store tilstrømning. Men her på det seneste, er denne indstilling totalt drejet således, at denne evindelige tilstrømning nu er til direkte fare for vort velfærdssamfund! Det koster samfundet milliarder og atter milliarder at hjælpe de mange mennesker – og er vi villige til at betale prisen?

Altså en pris, der kan betyde et farvel til velfærdsstaten Danmark?

Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen, siger bl.a. –

– Vi bliver nødt til at sikre os, at vi kan følge med herhjemme, for i mine øjne er det hverken særligt heroisk eller særligt humant at få så mange hertil, at problemerne bliver kæmpestore her i vort eget land. For vi er ikke særlig gode til at integrere.

En anden slags krig?
Jeg undrer mig over, at flygtningestrømmen kun er vendt imod Europa – og ikke imod andre arabiske lande, hvor der er fred, heller ikke imod Rusland, Asien, Australien eller Amerika. Vi har hørt om eksempler på, at flygtningene er blevet truet med at blive skudt, hvis de ikke tog plads i bådene over Middelhavet! Hvorfor?

Er flygtningestrømmen en ny måde at føre krig på? For det europæiske samfund er ved at bryde sammen under dette enorme pres!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Flygtninge/migranter

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Jeg er helt enig i dine betragtninger! Men jeg synes, at det er for let at sige asyl-så får du straks hjælp og bolig! Jeg så i Jyllandsposten,at der var en præst,der påstod at vi havde masser af tomme boliger! Jeg ved ikke hvor de boliger er,men journalisten spurgte heller ikke! Underligt er det at muslimer søger ind i Europa,istedet for til deres muslimske brødre-selv om at det er nærmere på det land de flygter fra! Jeg fornemmer også at befolkningen er delt i spørgsmålet om flygtninge til Danmark og vi bliver “narret” -de ansøgere der er afvist kan vi ikke sende tilbage!-Jeg forstår det ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *