Glædelig jul

 

Jeg ved, at jeg har læsere på min blog fra det meste af kloden, så jeg vil her igennem ønske alle mine bloglæsere – og venner på facebook, hvorend I så befinder jer, en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Også en speciel varm julehilsen til familien i Sønderjylland og i Norge her fra Tejn på Bornholm.

 

Foto: Randi Krog Belseth
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Glædelig jul

 1. Ole Bolin skriver:

  Hej Erik

  Jeg har et ønske. Nemlig at kigge ind og personligt ønske jer en god bagjul – og da jeg har nogle ( få ) fridage her og nu vil jeg gerne høre om i har tid til en lille visit 2. juledag om eftermiddagen.

  Hører gerne fra dig – hils din rare kone og nyd dagene

  Med hyggelig hilsen

  Ole

 2. Erik Krog skriver:

  Jamen Ole, du kommer da bare 2. juledag om eftermiddagen. Vi ser frem til en hyggelig eftermiddag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *