SKAT igen igen

Det er efterhånden ikke småting vi kan beskylde SKAT for. Bare her på bloggen har jeg skrevet op til flere kritiske indlæg, og det ser ud til, at det ikke stopper foreløbig!

For et par dage siden kom det frem, at SKAT havde ladet 6.2 mia kroner udbetale til udenlandske kriminelle – uden at have kontrolleret om der var hold i kravet fra modtageren. Det er bestemt noget helt andet, jeg oplever med min selvangivelse. Jeg er folkepensionist, men SKAT gør sig stor umage med, at de får hver en krone ud af mig – for ellers “falder der brænde ned”.

I dag kan jeg så læse på vore elektroniske medier, at omtalte regning, med udbetaling til de udenlandske kriminelle, nu er vokset til 7.5 mia kroner, og til det udtaler direktør i SKAT, Jesper Rønnow Simonsen, at det ikke er “godt nok”! Det kan man da kalde for en afslappet holdning til skandalen!

Jeg er dybt rystet over den holdning. Hvis det havde været en privat virksomhed, var manden forlængst blevet fjernet – og var blevet gjort personligt ansvarlig for dette kæmpetab! Men når det er statens midler vi taler om, så er der slet ingen konsekvens i samme målestok.

Oven i købet blev SKAT advaret for et par år siden om dette problem – men intet skete.

En pibeline

Metoden, for at få adgang til statens milliarder, kan godt minde om en pibeline direkte ind i statskassen. De kriminelle har bare udprintet en blanket på nettet – udfyldt den med oplysninger om tilbagebetaling af aktieudbytteskat, og vips, så kommer pengene direkte over på den udenlandske konto!

Ikke engang en kontrol af “dokumentationen” for rigtigheden af oplysningerne er blevet foretaget. Det er vist ikke helt det samme, der sker med landets øvrige borgere, der indberetter om f.eks. håndværkerfradrag. Her bliver vi kontrolleret i hoved og røv!

Gyldent håndtryk

Måske får SKAT’s direktør, Jesper Rønnow Simonsen, en fyreseddel, men helt sikkert med et gyldent håndtryk på omkring de 50 mio kroner? Og hvad med de 7.5 mia kroner, de må da mangle i budgettet et sted?!?

Det går da ad helvede til!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *