På en træningstur

Sidste søndag var det Bornholm Rundt, i dag blev det
til en træningstur på 62 km

“For engang skyld” var jeg lige en tur over Hammershus, hvor der i weekenden har været afholdt en musikfestival.

I dag var der et større opbrud af unge mennesker, der skulle hjemover. Inden jeg nåede bakken op mod den gamle ruin, så jeg flere festivaldeltagere komme gående med store indkøbsvogne, fyldt langt over hvad de faktisk kunne indeholde. Jeg var ikke klar over, hvor langt de skulle gå, men det så ud til, at hver meter voldte dem store vanskeligheder.

Da jeg kom op til parkerings området, var der flere igang med at læsse biler, men det der sprang mig i øjnene, var det store rod, der var på pladsen. En større hær af opryddere havde fast arbejde de næste mange timer.

Længere fremme, på festivalpladsen, var rodet af en sådan karakter, at jeg ikke havde meget til overs for deltagerne, der helt åbenlyst havde svært ved at rydde op efter sig.

Den eneste trøst var, at på Roskildefestivallen var det endnu værre – har jeg konstateret på TV. Men den trøst kunne jeg ikke bruge til noget i dette ellers så naturskønne område.

Foto: Olaf Riisgaard

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *