Koranen og kvinder

Forleden læste jeg, at Koranen legaliserer voldtægt – ifølge ISIS, og i går læste jeg om en episode fra Canada, hvor politiet var kaldt ud til “husspektakler”, hvor en muslimsk mand var godt i gang med at gennemtæve sin hustru.

Manden forklarede politiet, at på grund af kvinden var hans hustru, var hun også hans ejendom – ifølge Koranen. Dette indebar, at han kunne behandle hende, som han ville, og det skulle myndighederne slet ikke blande sig i.

Heldigvis så det canadiske politi på situationen med helt andre øjne, så manden blev naturligvis dømt en straf for mishandlingen af kvinden.

Nu er det bestemt ikke alle muslimer i Danmark, der lever efter samme “lov” som Koranen foreskriver – slet ikke. Men jeg kan da godt forestille mig, at muslimer, som lever efter en Sharialov i Danmark, vil have store problemer med integreringen efter danske normer – eller sagt på en anden måde, de bør finde sig et andet land at bosætte sig i!

For her i landet behandler vi ikke vore kvinder som kvæg.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *