Knivlov og makværk

Alle knive – også dem, der kun kan åbnes med en utrolig fingerfærdighed, som kun findes blandt ganske få mennesker i Danmark, er hermed gjort ulovlige. Også knive, som anvendes til at åbne pakker/kasser med, er ulovlige. Ikke bare til at anvende i en arbejdssituation, men det er gjort helt ulovligt at eje en sådan?!?

Vore folkevalgte har virkelig vist deres værd med den nye knivlov, for her udstiller de sig selv som komplet uvidende idioter, der overhovedet ikke aner, hvad der foregår udenfor Christiansborgs mure.

Vi kan ikke bare smide disse knive ud i dagrenovationen, da det er våben/værktøj, og vi kan heller ikke aflevere dem til politiet, da der så vil blive optaget rapport – og så bliver den stakkels borger – med statsgaranti – trukket gennem hele møllen ved vort retsvæsen!!! – og politiet har ikke engang et svar på, hvordan man så kommer af med omtalte knive/våben/værktøj!

Danmarks befolkning er med et slag gjort til kriminelle (alle har jo en eller anden kniv liggende, som helt sikkert er gjort ulovlig nu). Men hvorfor er denne lov så vedtaget? Og hvorfor skal samtlige lovlydige borgere gøres kriminelle, bare fordi, der er nogle enkelte grupper, der ikke kan bevæge sig ude i samfundet uden en kniv i lommen – for det vil helt sikkert forsætte?

Vi har stadig lov til at have køkkenknive i hjemmet (så længe det nu varer), så det giver slet ingen mening, at en borger nu pludselig bliver kriminel, når der findes de omtalte knive i hjemmet. Man rammer ligeledes håndværkere på deres fag, med dette makværk af en lov!

SÅ, vågn dog op inde på Folketinget, og prøv at se lidt længere end ned på jeres mobiltelefoner, som I hele tiden sidder og leger med! Der ER altså en rigtig Verden til – lige udenfor Christiansborg!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *