Vor plejesøn har sølvbryllup

Thoma og Susanne

I 1977 fik vi en sydslesvigsk feriedreng i hjemmet. Drengens navn er Thomas – og han bliver snart 50 år, og ikke nok med det, den 1. juni kan han fejre sølvbryllup med sin kone Susanne.

Vi har af og til besøgt dem i Flensborg, hvor Thomas og Susanne nu er flyttet ind i en helt ny lejlighed, i et nybyggeri i bydelen Sandberg, som ligger næsten midt i Flensborg.

Lige siden vi fik Thomas som feriedreng, har vi haft forbindelse til ham, så det har altid været en glæde at besøge den senere familie i Flensborg, hvor ægteparret i dag har to voksne sønner.

Skanderborg station

Jeg må dog indrømme, at der er meget stor forskel på den lille dreng, der dengang havde et manilamærke hængende på brystet – med mit navn på, og som blev sat af på Skanderborg station i 1977, til den mand, der i dag leder annonceafdelingen på Flensborg Avis.

Vi to gamle i Tejn på Bornholm, sender jer de kærligste hilsner og et stort tillykke med sølvbrylluppet den 1. juni i Flensborg.

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Vor plejesøn har sølvbryllup

 1. Thomas Behrens skriver:

  Kære plejeforældre, rigtig mange tak for dette flotte indlæg til vores sølvbryllup – Erik, du har jo virkelig fundet det bedste billede frem. 🙂

  Vi vil her gerne sige mange tak for jeres besøg i fredags – det var en stor fornøjelse at se jer i vores ny lejlighed. Også en stor hilsen af Sanne's mor, Helma.

  Nyd nu de resterende dage i Bevtoft, hils omkring jer og kom godt hjem til Bornholm igen.

  Kærlige hilsener fra Sydslesvig sender Thomas, Sanne, Ole med Marike og Per samt Momo.

 2. erik skriver:

  Kære Thomas og Susanne!

  Tak for en meget hyggelig eftermiddag i Flensborg. Vi to gamle holder meget af jer, og håber på, at I engang tager jer sammen til en tur til Bornholm.

  Hils mange gange fra os i Flensborg – også en hilsen til Momo.

  Kærligst Birthe og Erik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *