Valget nærmer sig

I går kunne vi igen og igen høre og se Statsminister, Helle Thorning-Schmidt (S), på TV tordne imod dagpengereformen i sin 1. maj-tale, en reform, som er et værk af Kristian Thulesen Dahl (DF) og Lars Løkke Rasmussen (V).

Statsministeren har helt ret i, at reformen udspringer af de nævnte herrer’s partier – men samme Statsminister glemmer at nævne, at Det Radikale Venstre, som danner regering med Socialdemokraterne, har en temmelig stor aktie i det makværk.

S er med i reformen

Jeg har heller ikke hørt om et større sværslag fra Socialdemokraternes side, da reformen blev indført i 2012, men læste derimod, at den daværende S-R-SF-Regering, i 2012, udskød forringelsen af dagpengeperioden til den 1. januar 2013 – men samtidig accepteret regeringspartierne, at reformen herefter ville slå fuldt igennem!

DF, Venstre og Det Radikale Venstre var arkitekterne bag Dagpengereformen – men Socialdemokraterne har accepteret den. Sådan er det jo!

Snart Folketingsvalg!

Tilbage står, at der meget snart udskrives valg, og med sådan en udtalelse fra Statsministerens side – lige før et valg, er der helt sikkert stemmer i skidtet, og de fleste vælgere har en meget dårlig hukommelse!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *