Sidste dag på Trolling i Tejn

Bådene er på havet i dag, derfor ser havnen ret så tom ud

I går blev der landet en laks på næsten 21 kg – af en svensker.

Selv om en dansker har den stående rekord for den største laks i Trolling Master Bornholms 11 års historie, så kommer vi ikke uden om, at de øvrige skandinaviske lande, samlet set, er lige den tand bedre end de danske fiskere.

Tomt igen i morgen

I dag var jeg lige en tur på havnen ved middagstid. Havnen var selvfølgelig ret tom at se på, da alle er ude på havet for at gøre sig håb om, at løbe med gevinsten på de kr. 85.000,- for den største laks. Det var lidt deprimerende at se, at et par af boderne allerede stod tomme, og en tredie var lukket helt af, for i morgen starter den første dag af de 361 dage, til der igen sker noget i Tejn!

Der bør kunne laves noget i Tejn. Et samlingspunkt i området ved havnen – mellem Sandkås og Tejn? Hørte i TV 2 Bornholm, at nu skal der gøres tiltag til, at Rønne kan blive mere attraktiv?!? Helt ærlig, vore politikere har vist helt glemt Nordlandet, der hvor Tejn ligger!!!!!!!!

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *