Hvis en ulv kom til Sjælland

Ulve i Jylland

Det er efterhånden en kendt sag, at der findes op til flere ulve i det jyske, og selv om flere bønder, med dyrehold på markerne, har lidt tab på den konto, så har jyderne tilsyneladende lært at leve med ulven som nabo.

Sidste år blev en ulv observeret i nærheden af et fritidshjem i Randers, hvortil en naturekspert udtalte, at det kun var positivt med denne mangfoldighed i naturen.

For ikke så lang tid siden blev der ligeledes observeret en ulv i en større by i Jylland. I Kolding havde en ulv nedlagt et rådyr ikke så langt fra en børnehave. På samme måde som i Randers, tog de lokale det hele med sindsro – idet mennesker ikke står på en ulvs menu.

Dyrehaven i København

I december sidste år fandt man et rådyr i Dyrehaven ved København. Rådyret havde fået bidt hele hovedet af, og hurtigt opstod mistanken om en ulv. Straks blev der indsat flere jægere for at nedlægge rovdyret – hvis en sådan fandtes.

Nu viste det sig, at synderen var en stor hund, som man vist endnu ikke har fundet, men det er alligevel lidt underligt, at mentaliteten fra det jyske til det storkøbenhavnske er så stor?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *