Er Danmark i krig?

Danmark har gennem flere år haft soldater i Irak, Afghanistan og flere andre steder i verdens brændpunkter, hvor vi gør vor indsats imod den fare, der i dag truer verdensfreden. Vi har også F-16 jagere i aktion imod ISIS stillinger i Mellemøsten. Det i sig selv kan vel ikke bortforklare, at Danmark befinder sig i en krigstilstand?

Hvis dette er tilfældet, hvilket de skriftkloge efterhånden snart må finde ud af, så må vi behandle landets fjender derefter – eller hur?

Boghandleren fra Brønshøj

Vi har en appelsag imod en “Boghandler fra Brønshøj”, som skal afklares i nær fremtid. Ifølge de domme manden indtil nu har indkasseret, er det ikke almindelige bøger manden sælger, men en alvorlig form for landskadelig virksomhed, der er en direkte fare for Danmarks sikkerhed. Hvis Danmark er i krig, så er det helt andre love der træder i kraft i sådanne sager!

Sig mig engang, snorksover det officielle Danmark, eller er vi bare så naive, at vi ikke kan se skoven for bare træer?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *