Bornholm vil gerne være en grøn ø, men ..

Jeg har lige læst mig til (på bornholm.nu), at Bornholm har levet op til de almindelige miljøkrav, hvad det så reelt vil sige?

Nu er det en artikel, der tager sit udgangspunkt i Folkemødet, der videre beretter, at det skal ses i tråd med “Bright Green Island-strategien” for Bornholm, for Folkemødets ledelse vil fokusere på mødets miljøbelastning, så det kan harmonere med intentionerne om en grøn og bæredygtig ø!

Dette skal ses i lyset af, at Folkemødet afleverer så meget affald, at man er nødt til, at gøre en ekstra indsats i år, for at komme frem til disse intentioner, for der forventes op imod 22.000 besøgende dagligt på Folkemødet – og det siger sig selv, at det vil efterlade en større affaldsmængde!

Jeg har mere end svært ved at forstå, at man kan leve op til de mest almindelige miljøkrav – uden at have en vedtaget miljøpolitik, med miljømål, målsætninger og opfølgning på dette. Samt, må det mindste da være, at vi også stiller krav til vore omgivelser, da det er lidt omsonst, at vi skal være så miljøbevidste, når vore naboer i Øst og Sydøst, bare ukritisk hælder tonsvis af affald ud i Østersøen?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *