2. juledag på havnen

Det store mindeanker på havnen i Tejn

En lille billedserie

I går havde vi to graders frost om dagen her på Nordlandet. Da vi ligger meget tæt på Østersøen, som endnu ikke er afkølet på grund af det lune vejr, smeltede den sparsomme sne, som vi fik dagen før, meget hurtigt.

Der er stadig mange sejlbåde i havnen her sidst på året

Det var noget andet på højlandet og østpå, her fik sneen lov til at ligge sig – og ikke nok med det, så havde Bornholm også sine første glatføreulykker, bl.a var der en bus der væltede. Joh, pressen havde da en del at skrive om!

Jeg kunne konstatere lidt is i havnen
Et noget mere “frostfrit” havnekontor end for fire år siden
“Ertholm” ligger til kaj i Tejn, et sikkert tegn på, at vi er i vinterhalvåret

Der var ikke mange ude og gå i går, egentlig en skam, for vejret viste sig fra den gode side – helt uden regn, som vi har fået del af på det sidste.

Da jeg kom forbi “Skipperkroen” var der lige en gæst, der skulle ud og trække lidt “frisk luft” gennem et cigaretfilter. Indenfor lød det af bægerklang og sang, hvor en af John Mogensens kendte melodier blev mishandlet på det groveste. Men jeg er ret sikker på, at gæsterne på kroen havde det skægt.

En svane har fået øje på mig

Da jeg går ud mod indsejlingen til den lille havn, får en svane øje på mig, og straks sætter den en direkte kurs mod mig – i det håb, at jeg har nogle brødkrummer med til den. Men her må jeg skuffe Danmarks nationalfugl, der nok har bedst af, at klare sig med sin naturlige føde

Danmarks nationalfugl i Tejn havn

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *