Glædelig jul til mine bloglæsere

Jul på Krogen

I anledning af julen, ønsker jeg mine bloglæsere en rigtig glædelig jul her fra Tejn på Bornholm.

I år bliver vi på Bornholm i julen, mens den øvrige del af familien fejrer deres jul – meget fjernt fra os, hvilket bare er en naturlig udvikling, som i alle andre familier, når “de gamle” er oppe i vor alder.

Vi er naturligvis blevet inviteret, men i denne tid, med chance for dårligt vejr og en rekord juletrafik, sætter rejselysten sig en del tilbage, for en dårlig oplevelse på den front, kan nemt ødelægge minderne om en god juleaften.

Glædelig jul fra Tejn

Men minderne fra vor jul, da børnene endnu var små og skolesøgende, tager selvfølgelig en del plads i hukommelsen i denne tid, og navnlig når vi er alene på denne juleaften.

Så tankerne i denne juletid går til vore kære, men også til vore venner og bekendte “over vandet” – og i det store udland, med et ønske om en rigtig glædelig og velsignet jul.

Bloggen til næste år

Og nu til noget helt andet! De sidste to år har jeg haft over 800 indlæg i alt på bloggen, med masser af billeder. Det er ret mange vil jeg påstå. Så næste år drosler jeg lidt ned på den aktivitet. Dog vil jeg blive ved med at skrive og tage billeder og lidt video, men slet ikke hver dag.

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *