Er erhvervslivet taberen?

På under to år indkasserer staten i omegnen af 80 milliarder kroner, idet to millioner danskere har omlagt deres pension! Selve omlægningen har den gullerod, at danskerne kan score en skatterabat på 2,7 procentpoint, hvilket har fået de fleste ud af starthullerne.

Betyder omlægningen af kapitalpensionen til den nye pensionsform, aldersopsparing, at det staten i år får ind i indtægter, går fra de muligheder, som erhvervslivet kan låne til at etablere flere arbejdspladser i Danmark?

Ny politik?

Eller sagt på en anden måde. Har vor regering nedprioriteret oprettelsen af flere arbejdspladser til fordel for indtægter til statskassen?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *