Homofobi i Mariager?

For et stykke tid siden kunne vi læse om et bøssepar, der forsøgte at forpagte en kro i Sig ved Varde hvilket blev afvist af ejeren med den begrundelse, at Sig endnu ikke var parat til et bøssepar. Dette skabte en del røre i resten af Danmark – og også i Sig, hvor borgerne ikke ville finde sig i den behandling, der var overgået bøsseparret.

Nu har vi en ny sag skabt tilsvarende overskrifter, dog er denne sag af en lidt anderledes karakter. To kvinder, der lever som mor og mor med børn, har måttet lægge ryg til en masse chikane i Mariager. 

Chikanen går bl.a. ud på sedler i postkassen med påskriften “svin” og mange andre sedler af samme skuffe. Derudover er der læsset madaffald i haven, samt er vinduer blevet smurt ind i lort.

Jeg kan kun konstatere, at en del beboere i Mariager ikke har helt den samme opfattelse som beboerne i Sig ved Varde, for så var de gået på gaden for lange siden, – i protest mod den behandling den lille familie har fået!

I det mørke Afrika, hersker der også sådanne tilstande, hvor man behandler homoseksuelle som spedalske – for det er sådan jeg opfatter det, som familien i Mariager er udsat for. Helt ærligt, så troede jeg, at vi var kommet en hel del længere i Danmark end i Afrika med hensyn til de homoseksuelles rettigheder?

Eller er det bare fordi, at man ikke er ret oplyst i Mariager?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *