Mere grænsekontrol?

Helle Thorning-Schmidt

Jeg har været en del over Danmarks grænser i år, både til Sverige, Norge og Tyskland i bil, men også med fly via Kastrup Lufthavn.

Det der har forbavset mig mest, er lufthavnene – hvor vi ikke har skulle vise vore pas, ikke engang den samme dag, hvor Norge annoncerede deres terrorberedskab et trin ned fra hvor det var højest under terrortruslen mod Norge.

I Kastrup går alle lige igennem uden at vise pas. For ikke så mange år siden, skulle alle vise pas, både før man gik ind i udenrigs, men også når man kom hjem fra udlandet. Sådan er det bestemt ikke mere!

I sin åbningstale redegjorde Statsministeren bl.a. for en øget grænsekontrol! Idet der skal strammes op omkring udlændinges indrejse i Danmark. Kontrollen skal styrkes i grænseområder og lufthavne, så den bliver mere målrettet og konsekvens overfor uønskede udlændinge, menneskesmuglere, illegale indvandre samt de mange kriminelle udlændinge. 

Det løfte kan Helle Thorning-Schmidt (S) sagtens holde, for uanset hvor lidt hun vil følge op på sin åbningstale, kan det kun blive bedre – for i øjeblikket er der fri adgang gennem Danmarks piv åbne grænser!

– men den del af talen kunne Kristian Thulesen Dahl (DF) også have holdt!

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Mere grænsekontrol?

  1. Rene skriver:

    Ha…det er valgflæsk så det batter. Nu begynder Sosserne igen at love danskerne alt muligt – for så igen at løbe fra alle løfter, når de (forhåbentlig ikke) bliver valgt.

  2. erik skriver:

    Kan kun give dig ret Rene. I de tre år regeringen har haft magten, er danske grænser overhovedet ikke eksisterende, og de vi nu befinder os i et valgår, ændres grænsepolitikken radikalt – så ja, valgflæsk. og intet andet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *