Buschauffører og mobiltelefoner

Forleden så jeg en video på Facebook, hvor en buschauffør kørte med fuld fart, samtidig med, at han sms’ede. Chaufføren standsede først sin sms-aktivitet, da han opdagede, at han blev filmet!!!!!

Nu er det selvfølgelig kun noget, der kan ske i Guds eget land, USA, eller kan det måske også forekomme i Danmark? I hvert fald ikke på Bornholm!!! Her er vi meget ansvarlige, når det gælder trafiksikkerheden – og ikke mindst, ansvaret overfor de passagerer, der befinder sig i bussen!?! Eller hvad?

En dybt uansvarlig handling

Vi kan sagtens blive enige om, at chaufførens sms-aktivitet er dybt uansvarlig – men så er det, at jeg lige kommer i tanke om en buschauffør fra BAT, der drejede bussen i et 90 graders sving i Rønne, samtidig med, at han talte i mobiltelefon. Det er ikke bare uansvarligt overfor passagererne i bussen, men også i den grad overfor de mennesker, som befinder sig i trafikken.

Så jo, Bornholm kan sagtens være med, når det gælder mobiltelefoner i den forbindelse!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *