Pas på tricktyve

En bekendt i Jylland blev forleden udsat for tricktyve. En mand, som var mørk i huden (muligvis en østeuropæer), ringede på min bekendts dør, og bad om hjælp, da han havde problemer med bilen, hvilket sikkert skyltes manglende vand på køleren.

Tricktyvenes ofre

Det er navnlig os folkepensionister, tricktyvene vælger som ofre, derfor er der endnu mere grund til at passe på sig selv i vor alder. Og da mange pensionister også er enlige – (vi har jo en alder, hvor dødeligheden er ret stor), så er vi endnu nemmere at fuppe.

Et fupnummer

For at vende tilbage til min bekendt i Jylland, fulgte han med hen til bilen, og fik konstatere (sammen med den “arme og meget uvidende” udlænding), at han roligt kunne fortsætte sin kørsel, da hans kølesystem ikke fejlede det mindste.

Da min bekendt kom tilbage til sit hus, kunne han straks konstatere, at flere skuffer var gennemrodet i huset, og da han gik ud for at se efter bilen, var den forsvundet som dug for solen.

Heldigvis har min bekendt altid sine kontanter på sig, samt diverse kort til banker og sygesikring, så den vej rundt led han ikke noget tab, men indtil nu er han ikke helt klar over, hvad tyven har fået fat i – men hvis det er noget med et CPR-nummer på, kan han komme i store vanskeligheder.

Derfor, lås altid din dør når du forlader dit hjem. Et råd som flere forsikringsselskaber giver deres kunder. Er der stjålet noget fra en ulåst dør, skal du ikke regne med, at din forsikring dækker!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *