Journalister i selvsving

Helle Thorning-Schmidt (S)

Igennem måneder har den danske presse været fyldt med historier om en EU-toppost til vor statsminister, Helle Thorning-Schmidt (S), selv om statsministeren har afvist det gang på gang. Men naturligvis er afvisningen en selvfølge, uanset om der havde været noget om historien – helt på samme måde, som da Anders Fogh Rasmussen “ikke var kandidat” til NATO’s generalsekretærpost.

      – så langt så godt!

Når vi så ser tilbage på den sendetid og avisspalteplads, der er anvendt på Helle Thorning-Schmidts mulige kandidatur, er det helt uden sidestykke, hvad der er anvendt af ressourcer til den type dækning. Til sidst så og læste vi ikke andet i nyhederne, uanset hvornår vi tændte for skærmen eller gik ind på netaviserne. Det var til at få kvalme over! På et tidspunkt slugte jeg 1½ teskefuld natron, for at undgå et opkast, forårsaget af ekstrem meget mavesyre, på grund af hvad der blev brygget sammen af vore journalister!

        – det var bare for meget!!!

Lotte Mejlhede fra TV 2

Navnlig Lotte Mejlhede (TV 2) gik helt i selvsving, hver gang hun kunne præsentere en ny historie, som hun havde fanget på rygtebørsen. Lotte så ud til, at være helt i sit “S”, når hun kunne bringe nyt sladder til torvs – den fik bare ikke for lidt.

Når sådan en historie har grund i en formodning, baseret på alle mulige og umulige rygter, er det nærmest helt omkostningsfrit at bygge videre på sådanne rygter, og jeg skal love for, at vore journalister udnyttede dette til fulde.

Margrethe Vestager (R), ny EU-kommissær

Ny “Bombe” i EU-regi

Her efter “spændingen” er udløst – og statministeren fortsætter på sin pind, kommer der en ny “Bombe” fra EU-mødet. Margrethe Vestager (R) skal være EU-kommissær?!?

Lars Løkke Rasmussen (V)

Jeg er ikke helt med i, at det er en bombe, da jeg for en uge siden kunne læse, at hvis det “glippede” for statsministeren, så kunne det resultere i, at Margrethe Vestager var på vej til en EU-toppost, i form af en kommissærpost, hvilket efterfølgende så også skete.

Men efter Danmarks statsminister ikke fik den post, som journalister havde lagt hele deres sjæl i, så var nyheden om Margrethe Vestager jo nødt til, at være en bombe. Vore journalister i en nøddeskal.

Lars Løkke Rasmussen

Jeg har ladet mig fortælle, at flere har set Lars Løkke Rasmussen (V) rende rundt på Christianborgs gange med et kæmpe stort smil fra øre til øre. Når man så spørger ham, hvad han er gå glad over, bliver man mødt af en hysterisk latter.

Okay, det er kun et rygte på lige fod med statsministerens EU-topjob, men jeg tror mere på den med Lars Løkke Rasmussen 😉

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *