Der er noget galt med vort retssystem

Overfaldet på Naser Khaders datter
slog politiet hen som en bagatel

Der er noget hamrende galt med vort retssystem, når voldsofre og deres familie, kort tid efter et voldelig overfald, kan modtage trusler – ja, endda på livet, fra voldsmanden.

Naser Khaders datter

Først hørte vi om Naser Khaders datter, der var overfaldet af en pigebande. Politiet nægtede imidlertid, at der var tale om en pigebande, men at der havde været en mindre batajle mellem et par piger – andet var der ikke i den sag!

En god uges tid efter måtte samme politi ryste op med en undskyldning til Naser Khader, da der var tale om en pigebande, der havde overfaldet datteren.

Når politiet udtaler sig så kategorisk i sådan en sag, både overfor Naser Khader, men også overfor den samlede danske presse, som burde have noget mere styr på det der er foregået, og ikke bare slå det hen som en bagatel! Det forstærker ikke ligefrem tilliden til politiet.

Nyt overfald

Det næste vi hører er så, at en pigebande fra bostedet MiltifunC, overfalder en ung pige på det groveste. Moderen, Michelle Klindt, stod frem på TV 2 Nyhederne og fortalte hvad hendes datter var blevet udsat for, og den udlægning var bestemt ikke for børn.

I begge beskrevne overfald er der tilsyneladende tale om den samme pigebande, en bande med 14-15 årige piger. Men på trods af pigernes unge alder, er der tale om kriminelle af særlig rå karakter, der ikke går af vejen med trusler på livet.

Michelle Klindt er flygtet ud af sin lejlighed, da hun og datteren er blevet truet med, at få halsen skåret over. En 15 årig pige har tilstået at have truet med dødstrusler, men er efterfølgende blevet løsladt, hvilket er helt grotesk, når man tænker på sagens alvor.

Tilsyneladende tager vort retssystem større hensyn til forbryderen end til voldsofferet, der helt sikkert må føle deres retsbevidsthed dybt krænket, hvor forbryderen nu frit kan fortsætte sin kriminelle løbebane. Jeg kan forestille mig Det Radikale Venstres Zenia Stampe komme med en mening om, at det er samfundets skyld mht. den kriminelle pigebande, som måske trænger til en tur til Rio eller en skitur på skatteydernes regning?

Der er altså noget rablende galt med vort retssystem!

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *