Er der en trojansk hest i Danmark?

Læste i går, at samtlige religioner til syvende og sidst, tror på den samme gud, bare med hver deres baggrund. 99,99 procent af alle muslimer tror således på det gode i deres tro, og med mit lille kendskab til Islam – gennem de muslimer jeg kender, hører de helt sikkert til gruppen af de gode muslimer.

Men, for der er et stort MEN! Det vi i øjeblikket oplever i det nordlige Irak med IS (Islamisk Stat) – og som vi før har oplevet i Afghanistan med Al-Queda, fortæller en helt anden dagsorden for de rabiate muslimer, der vil noget andet og ondt end de omtalte 99,99 procent. Der er bare lige den forskel på IS og Al-Queda, at Al-Queda nærmest er at sammenligne med en søndagsskole i forhold til de grusomheder, som IS er garant for. Så ved de fleste, hvilken organisation vi står overfor, for det er grusom læsning af det, der forgår i det nordlige Irak!

 

  • Hvis tallet 99,99 procent passer, så skulle 0,01  procent af muslimerne være skyld i alt det, vi har oplevet siden angrebet på tvillingtårnene i New York? Den holder ikke i byretten, så jeg er ret sikker på, at det tal ikke passer.
  • Men er det billede af muslimer, vi oplever gennem TV, så det rette billede af religionen? Nej, den holder lige så meget i omtalte byret, som spørgsmålet fra før. Men hvad er så sandheden med flere af de danske muslimer? Et spørgsmål, der trænger sig mere og mere på – og ikke mindst når man læser Den Korte Avis. Er Den Trojanske Hest, i form af IS, allerede i Danmark?

Hvor står de danske muslimer?

Siden ledende Imamer i Danmark stod frem, og opfordrede til drab på jøder, i forbindelse med Gaza-krisen, har der været en larmende tavshed fra de ledende muslimer i Danmark. 

Det store ubesvarede spørgsmål er derfor stadig, hvor står de danske Imamer i forhold til IS?

Spørgsmålet er ret relevant, da vi har religionsfrihed i Danmark. Men hvis en religion er fortaler for det, som IS står for, så er der god grund til, at revidere vor opfattelse af religionsfrihed i Danmark.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *