Tysklandsfærgen igen udsolgt

Atter er færgeforbindelsen til Tyskland udsolgt!! Bornholm er en ferieø, hvilket vore naboer fra syd har fundet ud af – men hvor meget skal vi så lægge i det?

Jeg har før nævnt, at Flensborg Avis var meget interesseret i et samarbejde med Bornholms Tidende, vedrørende en udveksling om annoncering i de to blade, idet mange tyskere er stærkt interesseret i Bornholm som feriested. Denne henvendelse blev ikke imødekommet fra Tidendes side!?!

Nu sker der det, at færgeforbindelsen til Tyskland til tider er udsolgt. Okay, det sker også på ruterne til Ystad og Køge, men disse aflysninger er ikke værre end, at man bare kan tage den næste tur. Sådan er det ikke helt med forbindelsen til Tyskland.

Er der på tide vi ser på lidt flere forbindelser til Tyskland, eller andre alternative forbindelser for vor store nabo i det sydlige, for det er bestemt ikke helt uinteressant med flere turister fra Tyskland – eller fra andre lande mod syd?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *