På besøg ved en tidligere kollega

Ellen Hermansen

Det er ikke hver dag vi kommer på besøg ved en tidligere kollega, men det gjorde vi i søndags, da vi befandt os i Sønderjylland. Vi var var barnepiger for vore to børnebørn, Kasper og Helena, i Bevtoft ved Vojens, fordi deres mor og far skulle på en forlænget weekend til Berlin.

Ellen, et familiemedlem

Vor tidligere kollega er Ellen Hermansen. Ellen boede før i Hundslund ved Odder, men da hendes mand, Per Hermansen, døde, flyttede Ellen ned til Aabenraa, hvor noget af familien havde slået sig ned.

Nu er Ellen ikke bare en tidligere kollega, men igennem sin mand, er hun også et familiemedlem på min kones side, så derfor har vi hele tiden haft forbindelse til Ellen – men det var over 11 år siden, vi havde siddet overfor hinanden!

Vi havde en dejlig dag hos Ellen, der diskede op med kaffe, middag – og ikke mindst fik vi en god dag med en snak om familie og det tidligere Bording Formulartryk i Odder. Ellen kunne fortælle, at hun også havde haft besøg af tidligere kolleger, Kirsten, Marie og Anne Marie, der havde taget turen til Aabenraa for at genopfriske minderne fra Odder.

Både Ellen og jeg er fra 1944, så vi fik lige berørt, at vi har et skarpt hjørne om ikke så længe. Ja, tiden går.

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *