Metro, milliarder og misinformering

Tidligere transportminister, Hans Christian Schmidt (V)

Tidligere transportminister, Hans Christian Schmidt (V), “glemte” at informere Folketinget om betingelserne for, at økonomien i det Københavnske metrobyggeri (Cityringen) kunne holde var, at der blev arbejdet døgnet rundt under metrobyggeriet, hvilket – har vist sig – er ulovligt flere steder i København.

Dette kaldes også for en misinformering af Folketinget. Derved blev afstemningen afholdt på et forkert grundlag!

Hans Christian Schmidt, fra partiet Venstre, var transportminister fra den 23. februar 2010 til den 3. oktober 2011, og er derfor ansvarlig for, at omtalte “detalje” blev udeladt til oplysning for Folketingets medlemmer. Endnu har vi ikke hørt Hans Christian Schmidt’s forklaring på misinformationen.

Undersøgelse af sagen

Dansk Folkeparti, Enhedslisten og Socialistisk Folkeparti har krævet en undersøgelse, der kan belyse denne mangel på information i folketingssalen.

Endnu engang savner jeg noget økonomisk ansvarlighed fra vore folkevalgte. Den tidligere minister kan “risikere” en næse for sin “fejl”, mens en ekstraregning – på godt 2 milliarder kroner – bliver tørret af på de danske skatteborgere. Er det fair?

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *