Lars Løkke Rasmussen igen igen

Lars Løkke Rasmussens har forklaringsproblemer 

Så er den gal igen med statsministerkandidaten, Lars Løkke Rasmussen (V) – og det er atter det samme tema, bilagsrod i økonomien, for det er efterhånden ikke småting venstreformanden har fået betalt – af andre.

Gang på gang er det blevet dokumenteret, at Hr. Rasmussen har et sugerør langt nede i flere kassebeholdninger. Vel at mærke kassebeholdninger, som han ikke selv er indehaver af.

Det er på høje tid, at den blå blok finder en anden statsministerkandidat (hvis de da har i sinde at vinde valget?), for der er kun et år til valget. Og med det tempo, som pressen har, for at finde mere snavs om Venstres nuværende formand, vil det kun være vand på Helle Thorning-Schmidt’s (S) mølle!

Andre bilagsager?

Da Anders Fogh Rasmussen stod lige før sin udnævnelse som NATO-generalsekretær, blev der vist billeder af en nydesignet Lars Løkke Rasmussen – i sprit ny habit med videre, hvilket blev bemærket af den danske presse. Det blev vel også betalt af Venstre? Kan man så også finde mistænkelige bilag i forbindelse med Hr. Rasmussens mange rejser til Færøerne?

I forbindelse med Lars Løkke Rasmussens udtalelser i 2008, sagde Lars Løkke, at han ikke var så stor en idiot, at han ikke lærte af sine fejltagelser! Til dette skrev jeg i januar i år, at der “næsten” var garanti for, at han ville gøre det igen (bilagsrod m.v.). Denne sætning vil jeg lige rette så meget, at jeg vil strege næsten. For der er garanti for, at manden vil gøre det igen.

Jeg har stor respekt for Lars Løkke Rasmussens cykelindsats på landevejen, og navnlig turene til Paris for “Team Rynkeby” (var der ikke noget med en sag engang, hvor flere politikere ikke selv betalte deres bidrag til denne tur?) Et andet plus ved ham er, at han er færøsk gift. Men de to ting tilsammen er vel næppe nok til at stemme på ham som statsminister?

Jeg tror på, at Dansk Folkeparti vil overhale Venstre ved næste folketingsvalg, takket været Lars Løkke Rasmussen personlige “indsats”.

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *