Bornholm, en turistvenlig ø?

Det er en lidt provokerende overskrift, for egentlig mener jeg, at Bornholm er en yderst turistvenlig ø, hvor der er rigtig mange turistoplevelser, vi kan tilbyde vore gæster. Men hvad vil jeg så med den overskrift?

Da jeg var på Tasmaien, slog det mig det store liv, der altid var i Hobart i et større område nede ved havnen. Hver weekend var der et mega marked, hvor der blev solgt alt muligt, samt var der optræden af musikere m.v. – både amatører og professionelle. Selv det lokale TV var næsten altid på stedet, da der som regel var gode idéer for et indslag.

Når man tager en tur, i f.eks. Rønne, en søndag, så ligner Store Torv en sted, hvor der er sprunget en neutronbombe. Hele byen er nærmest død, da ingen butikker er åbne – lige med undtagelse af nogle dagligvarebutikker.

Det er ikke ligefrem turistvenligt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *