61 meter over havnen i Tejn

Manden i “kurven” var i telefonisk
kontakt med jordpersonalet

Vi var lige i dag en tur i vor Dag’liBrugs i Tejn, som ligger nede på havnen i Tejn, da vi var tilskuer til den store bil med “Tårnhejs”, blev afprøvet på havnen. Og 61 meter oppe er ret godt skudt i vejret, når vi ser det nedefra, men det må være et langt større skue set fra oven – kan jeg tænke mig.

61 meter oppe over havnen i Tejn

Da liften med den enlige deltager i “kurven” skulle ned igen, gik det også lige så stille ned mod bilen, som var sikret i alle mulige retninger, så den ikke kunne vælte, hvilket manden i kurven sikkert var ret taknemmelig for.

Foto: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *