Talte Stephen Kinnock sandt i skattesagen?

Stephen Kinnock lyver i Wales – hvad med skattesagen så?

Som bekendt er Helle Thorning-Schmidts mand, Stephen Kinnock, gået ind i politik i England, hvor han er opstillet som kandidat for Labour-partiet.

Men den gode Stephen Kinnock har åbenbart et problem med sandheden (hvilket han har til fælles med en række danske politikere), idet han beskyldes for, at have ført vælgerne bag lyset i en fattig egn af Wales.

Sagen i Wales

Sagen, som Ekstra Bladet og BT har taget op, drejer sig om, at Stephen Kinnock blev spurgt om prisen på den privatskole, som statsministerparrets ældste datter går på. Stephen Kinnock opgav prisen på skolen som at være 80 engelske pund om måneden, hvilket er omkring under det halve af den rigtige pris, som er 1500 kroner om måneden.

Den kraftige underdrivelse blev opfattet som et forsøg på, at lyve sig tættere på de walisiske vælgere, der har mere end svært ved, at få den daglige økonomi til at hænge sammen.

Jeg husker et citat, fra den nu afdøde politiker, Erhard Jacobsen, hvor han udtalte: “Der er kun én ting, der er værre end at snobbe opad – og det er at snobbe nedad.” Det må vist være det Stephen Kinnock praktiserer i Wales!

Lyver Stephen Kinnock så også i skattesagen?

Men når Stephen Kinnock ikke har problemer med at lyve i Wales, så kan jeg godt have ham mistænkt for det samme i den berømte skattesag, hvor statsministerparret blev pure frikendt for skattefusk, bil-leasing i Flensborg m.v.

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *