En målløs Johanne Schmidt-Nielsen fra EL

Johanne Schmidt-Nielsen (EL)

Enhedslistens (EL) Johanne Schmidt-Nielsen, er for tiden målløs (hvilket nok kommer bag på de fleste), da hun mener, at den regering hun og EL er det parlamentariske grundlag for, endnu engang har udsat deres vælgere for et løftebrud!

Sagen drejer som om, at regeringen har bedt et konsulentfirma undersøge muligheden for en privatisering indenfor ældreomsorg og børnepasning.

Endnu et løftebrud

Det er netop dette skridt, der strider imod alt, hvad socialdemokraterne gik til valg på – mener EL og Johanne Schmidt-Nielsen.

Ifølge dagspressen er Johanne Schmidt-Nielsen fortørnet over, at her, lige efter delsalget af DONG til Goldman Sachs, åbner finansministeren (der er altså et eller andet mellem Johanne Schmidt-Nielsen (EL) og Bjarne Corydon (S)??), op for kapitalfonde og velfærdskoncerner, som så kan tjene penge på, at drive børnehaver, vuggestuer og ældrepleje.

Det parlamentariske grundlag

Som skrevet, så er Enhedslisten det parlamentariske grundlag for regeringens eksistens, så derved påtager (mener jeg) EL sig et medansvar for regeringens politik, idet ingen kan forhindre EL i, at fjerne dette parlamentariske grundlag, hvis de er uenig i regeringens politik!

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *