Vor skandaleramte regering!

Morten Bødskov (S)

Tidligere Justitsminister, Morten Bødskov, blev væltet af taburetten på grund af en konstrueret løgn, som han, med fuld overlæg, førte Folketingets Retsudvalg bag lyset med.

Nu var det ikke første gang, at vi danskere havde fået opfattelsen af, at den tidligere Justitsminister havde et problem med sandheden, men alligevel kom den nøgne sandhed nok bag på de fleste!

Det var regeringens støtteparti, Enhedslisten, der, efter det meget omtalte samråd – med Morten Bødskov i centrum, bekendtgjorde, at de ikke mere havde tillid til Justitsministeren. Herefter meddelte Justitsministeren sin afgang.

Derved undgik den tidligere Justitsminister, Morten Bødskov, at få Folketingets mistillid i folketingssalen, med en direkte afgang som følge.

Statsministeren stiller en plads i EU-parlamentet i udsigt til Morten Bødskov

Et par dage efter kunne vi undrende vælgere så læse i dagspressen, at samme Morten Bødskov ville kunne vente at blive kandidat til en plads i Europa Parlamentet?!?

En mand, der bliver afsløret som løgner, bliver herefter præmieret, med en opstilling til en plads i Europa Parlamentet. Ja, jeg har mere end svært ved at forstå systemet. Han burde smides ud af Folketinget – som uværdig medlem.

Er Statsministeren belastet i sagen?

I går blev vi så endnu klogere – eller gjorde vi?

Det kom frem, at Statsminister, Helle Thorning-Schmidt, vidste alt om den tidligere Justitsministers løgn – ja, hele tre uger før ministerens afgang. Blot få dage før ministerens afgang, udtalte Statsministeren, at hun havde fuld tillid til ministeren?!? 

Det siger mere om Statsministeren end godt er!

Statsministeren er kaldt i samråd på fredag!

Annette Vilhelmsen (SF)

Zorning-sagen

Oven i dette, er der en anden betændt sag, som udvikler sig dag for dag. Det er “Zorning-sagen”, hvor Annette Vilhelmsen (SF) er godt og grundigt fedtet ind i sagen.

I første omgang blev Annette Vilhelmsen tildelt en stor næse “med vorter og hår på”, som det udtales i de kredse.

Men det ser ud til, at Partiformand i SF og Socialminister, Annette Vilhelmsen, ikke helt har fortalt alt i sagen, så den sag alene, kan betyde et folketingsvalg – hvis ministeren skyld bliver for belastet.

Trækker enhedslisten stikket nu?

Enhedslistens svære valg

Enhedslisten reddede dengang Annette Vilhelmsen på målstregen, men bliver det ved med at gå? Regeringens parlamentariske grundlag, Enhedslisten, har også et ansvar i den siddende regering, og det store spørgsmål vil så være, om de vil blive ved med at være “redningsplanke” for regeringen, eller om nok er nok?

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *