Beskæftigelsesministeren i samråd

Beskæftigelsesminister,Mette Frederiksen (S) har 
skønmaleripenslen i brug i projektet “Tilbage til arbejde”

Hvis man skal vride oplysninger ud af beskæftigelsesminister, Mette Frederiksen (S), så er det nok det sikreste, at få ministeren i samråd, for dér får hun mere end svært ved at slippe for at svare.

Sagen drejer i alt sin enkelthed om, at ministeren har givet “ikke fyldestgørende oplysninger” til folketinget i forbindelse med projektet “Tilbage til arbejde”, hvor Mette Frederiksen kun har fremhævet positive resultater fra 5 ud af 22 kommuner, som har deltaget i undersøgelsen om, hvordan et sygefravær kan nedbringes.

I TV 2 NEWS, kan jeg konstatere, at regeringspartierne har sendt deres repræsentanter ud for at “tage kuglerne” for Mette Frederiksen” – helt på samme måde, som Lars Løkke Rasmussen (V) gjorde under GGGI-sagen. En utrolig uskøn oplevelse at være tilskuer til.

Hvor går grænsen fra en løgn til et “skønmaleri”. Idéen med et skønmaleri, i folketingsregi”, må være, at man ikke vil have den fulde sandhed frem, så det må være “at lyve lidt” – en definition, som der sikkert kan tærskes meget langhalm på.

Men alle de samråd vi har været vidne til i den sidste tid, siger langt mere om vore ministres troværdig – end godt er. Det er det indtryk, vi borgere/vælgere nu står tilbage med!

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *