Der bør nu udskrives folketingsvalg

SF’ formand, Annette Vilhelmsen

Annette Vilhelmsen (SF) har tilsyneladende vildledt Folketinget, og dermed, hvis dette er rigtigt, står hun til fyring som minister!

Da Annette Vilhelmsen er partiformand i Socialistisk Folkeparti, vil regeringen have et yderst alvorligt problem for en fortsættelse, ved en afsættelse af Annette Vilhelmsen som socialminister, og vil derfor blive tvunget til, at udskrive folketingsvalg.

Problemet består i alt sin “enkelthed” i, at Annette Vilhelmsen HAVDE lovet huset Zorning 1 mio kroner – forlods. Selve ansøgningen var derfor bare en formsag, så alle formaliteter “var overholdt”. Dermed, hvis denne oplysninger holder vand, har samme Annette Vilhelmsen vildledt Folketinget, da oplysningen er en direkte modstridende forklaring til det hun før har afgivet.

Dermed er Annette Vilhelmsen i konflikt med ministeransvarlighedsloven!

Ifølge Mikael Lindholm, partner i huset Zorning og ægtemand til Lisbeth Zorning Andersen, siger officielt, at det hele tiden var underforstået fra ministeriets side, “det var blot en bureaukratisk detalje, at Huset Zorning skulle sende en officiel ansøgning.” 

Denne oplysning er heller ikke det, der blev oplyst på det samråd, som Annette Vilhelmsen var hovedperson i, et samråd, som Enhedslisten efterfølgende valgte, at tildele Annette Vilhelmsen en næse for – og intet andet.

Efter Mikael Lindholms nye oplysninger, er situationen unægtelig en noget anden. Annette Vilhelmsen står til fyring – og dermed er et folketingsvalg uundgåeligt.

Den nuværende regering vader rundt i den ene skandale efter den anden. Det er på høje tid vi får renset luften i Folketinget!

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *