Er de udviste børn glemt?

Justitsministeren – sylter han sagen om de udviste børn?

Læste i går, at den nye lov, som skal sikre lille Im, som blev udvist til Thailand sammen med sin mor, først bliver vedtaget til næste år – engang?!?

Hvad fanden pokker er meningen???

Nu er det næppe nogen hemmelighed, at jeg ikke har for høje tanker om vor justitsminister, Morten Bødskov (S), men denne sag er ikke ligefrem det, der får mig til at skifte mening om samme minister!

Omtalte lovændring skulle sikre (vedtaget af folketingets partier med undtagelse af Dansk Folkeparti), at Im og hendes mor kan rejse hjem fra Thailand til Åbybro i Jylland.

Dog gælder loven “kun”, hvor den ene ægtefælle dør – ikke, hvor en ægtefælle bliver så syg, at vedkommende ikke kan forsørge sin familie, derfor må vi heller ikke glemme sagen fra Hasle på Bornholm!

Her på Bornholm har vi en lille familie, hvor moderen, til et fælles barn, er fra Taiwan. Faderen er dansk, hvilket deres barn også er – men faderen er så syg, at familien har modtaget kontanthjælp i de sidste to år. Derfor siger udlændingeloven, da man mener, at moderen har størst tilknytning til Taiwan (hvad med barnet?), at de skal rejse tilbage til hendes hjemland, da de ikke kan forsørge sig selv i Danmark.

Tilbage står – at vi udviser danske børn!

Med syltningen af hjemsendelsen af Im og hendes mor, kan jeg godt frygte, at sagen her fra Bornholm er totalt glemt.

Det må bare ikke ske!  
                                                  
Foto: Fra Nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *