Min blog har fødselsdag

Bloggen, 2 år i dag

I dag fylder min blog 2 år! Om det er lidt eller meget for en blog, ved jeg faktisk ikke, men da jeg var i studiet på TV 2 Bornholm, mente de, at jeg var den eneste blogger i Danmark i den aldersklasse. Nu har jeg efterfølgende stødt ind i bloggere på min alder, men det er bloggere, der har en helt anden indgangsvinkel, end den jeg kører efter – og det er vel egentlig udmærket, for så er der noget for enhver smag.

Erik Krog, pensionist
på Bornholm

Dette er mit indlæg nr. 632 – på 2 år, så jo, jeg får skrevet en del. Det er klart, at mine læsere hovedsaglig kommer fra Danmark, men for 3 måneder siden, begyndte der at ske noget fra USA. Jeg kunne se, at interessen var stigende på den anden side af dammen.

Denne interesse har holdt ved siden, og når jeg ser efter den sidste måneds læsere, er der omkring 250 flere læsere fra USA end fra Danmark – og det er ikke fordi interessen fra Danmark så er faldende, nærmest tværtimod. I denne måned sætter bloggen også rekord med sidevisninger, så jeg fortsætter nok året ud med at skrive.

De indlæg, som er mest populære, er bl.a. om Jesper Worres doping, Cypern Veteranerne og ikke mindst om kolesterol og diabetes. Dog er det meget svært at gisne om, hvilke indlæg, som fanger læsernes interesse, da jeg erfarer, at indlæg, som jeg er lidt i tvivl om jeg skal lægge på bloggen, meget tit er dem, der bliver læst mest.

Foto: Erik Rudolf

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *