Hvad tænker Nicklas Bendtner – hvis han da tænker?

Nicklas Bendtner – værdig på det danske landshold?

Efterhånden kan det undre hvad vor landstræner i fodbold, Morten Olsen, egentlig vil med Nicklas Bendtner, for det ser ud til, at manden overhovedet intet har lært.

Gang på gang hører vi om Nicklas Bendtners eskapader i nattelivet i UK og DK, som ender i politianmeldelser og retssager. Og ligegyldigt hvor mange gange han undskylder for sin opførsel, så har han tilsyneladende intet lært. Manden er et omvandrende missil, der har en utrolig kort lunte.

Et råd til Morten Olsen – og andre danske landstrænere efter Morten Olsen, glem Nicklas Bendtner, manden er ikke værdig til en dansk landsholdsdragt. Så længe vi bliver ved med, at tilgive/ser igennem fingre med Nicklas Bendtners lovovertrædelser, sender vi et forkert signal til øvrige unge spillere, der gerne vil spille på det danske landshold.

Bare min mening.

Foto: Fra nettet

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *