Forbrydelser betaler sig

Forbrydelser betaler sig – det er vist en ret provokerende overskrift, men når vi hører på visse politikere, så er det ikke bare noget, der er taget ud af den blå luft!

Det jeg sigter til er, at for at få kriminelle og unge mennesker ud af banderne, skal de tilbydes en uddannelse, lære- eller praktikplads, så de kan få en uddannelse og komme ud på den anden side til et normalt liv i samfundet. Disse mennesker skal helt forrest i uddannelseskøen, fortæller politikerne os i medierne.

Så er der alle dem, der er lovlydige borgere – og som også vil have en uddannelse, de bliver præmieret med, at komme i anden række når der skal uddeles uddannelsepladser. Det er de bestemt ikke tilfreds med.

Derfor duer det gamle udsagn om, at forbrydelser ikke betaler sig, ikke i dette tilfælde – for her bliver man tilgodeset når man har begået en forbrydelse.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *