Et “himmelsk” billede

Ja, hvad har jeg nu gang i – et “himmelsk” billede, hvad er dog det?

I alt sin enkelthed, så var jeg lige en tur i Brugsen – på cykel selvfølgelig, alt andet er næsten utænkeligt! Så på vejen hjem, kom jeg til at hæve hovedet en smule (jeg er gammel cykelrytter, så jeg har en tendens til at gå/cykle foroverbøjet), og derved så jeg det flotte lys i skyerne over mod øst.

Mørket sænker sig mod øst, mens skylaget belyses fra vest af en nedgående sol. Billedet er taget fra Tejn.     Foto: Erik krog

Tidspunktet er kl. 17, så lyser er ved at sænke sig i den østlige side af horisonten, mens solen, der er på vej ned i vest, sender sine lysstråler op imod skylaget mod øst, hvor man samtidig kan fornemme, at skyerne bliver mørkere og mørkere.

Og det billede vil jeg meget gerne dele med mine læsere. Klik på billedet for at få det fulde indtryk af billedet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *