Lars Løkke Rasmussen er ikke den rigtige som Statsminister

Lars Løkke Rasmussen. Formand for partiet Venstre.             Foto: Fra nettet

Overskriften er naturligvis mit postulat, men siden den tidligere regering gik af, til fordel for regeringen Helle Thorning-Schmidt, har han kun vist, at han ikke er den rigtige til at afløse den nuværende Statsminister.

Lars Løkke Rasmussen er på intet tidspunkt valg til Statsminister, da han overtog posten efter Anders Fogh Rasmussen, der tog imod “tjansen” som NATO’s generalsekretær. Inden da havde Lars Løkke Rasmussen skaffet sig nogle ubehagelige øgenavne – noget med fadøl og bilagsrod, ikke lige den stil, der tillægges en regeringschef

Inden valget sidst blev udskrevet, dukkede der en skattesag op, som viste sig at være lidt større end først antaget. Det var skattesagen imod Stephen Kinnock – Helle Thorning-Schmidt’s mand, en sag, som trak tråde langt ind i SKAT, og ikke mindst hos skatteministeriets embedsmænd, samt – skatteministeren.

Siden har der kørt en undersøgelseskommission vedrørende omtalte. Skattesagskommisionen har endnu ikke kommet med en redegørelse, da et, tidligere omtalt anonymt brev, har skabt en del røre – og ikke mindst hos partiet Venstre.

Efter de borgerlige tabte regeringsmagten, har Lars Løkke Rasmussen ikke været at finde på Folketingets talerstol, hvilket, for mig, siger en del om mandens manglende respekt for den position han har som Venstres formand.

I den sidste tid er der dukket endnu et par øgenavne op om Lars Løkke Rasmussem – “Luksus-Løkke, Bilags-Løkke, Rejse-Løkke, og på Folketingets nyindførte spørgetime gik det da helt galt, da han fra Statsministerens side – i spørgsmålet om det kunne betale sig at arbejde i forhold til at modtage dagpenge – om han ikke mente, at 2000 kroner ekstra om måneden, måtte være en nævneværdig forskel? Lars Løkke Rasmussen svar var – at det kommer an på hvem hvem var – og at man sikkert, nogen steder, kunne købe sig et par sko for de penge.

Jeg tror ikke Lars Løkke Rasmussen kan oversætte ordet “ydmyghed” til et andet sprog, da han aldrig før har stødt på ordet.

Det er på høje tid, at Venstre finder sig en ny formand – og helst inden næste valg!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *