Kommentatorer ved cykel-VM

Jesper Worre, her i Post Danmark Rundt

På TV 3 har de fået en vis Jesper Worre til at være kommentator, og på Viasat er det en Bjarne Riis, der har fået tjansen.

Hvad har de to så til fælles, lige ud over at være tidligere cykelryttere? De har det til fælles, at de har begge været dopet som cykelryttere.

I Norge er de rasende over, hvad de kalder et dansk medieproblem med Danmarks valg af cykelkommentatorer, der har været involveret i doping. Hans Falk, der er norsk sportschef i Norges cykelforbund udtaler, at han ikke forstår, at nogen vil associere sig med en person, der sådanne holdninger til cykelsporten.

Tja, i Danmark har vi Jesper Worre, som ikke alene har været direktør i Danmarks Cykel Union, men han står også i spidsen for Danmarks største cykelløb, Post Danmark Rundt. Så på denne måde repræsenterer Jesper Worre Danmark i den henseende.

Med hensyn til Bjarne Riis, så er han holdejer, derfor repræsenterer han kun sit hold. Så nu har Jesper Worre også fået det norske cykelforbund imod sig. Det er kun i vort nationale forbund, at man ikke kan se et problem med personen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *