Efteråret er lige over os

Helårshavemøblerne har helt overtaget pladsen på terrassen.      Foto: Erik Krog

Jeg syntes ikke det er ret længe siden, at vi talte med naboen om, at vi havde hele den gode tid, med forår og sommer, foran os – og nu står vi overfor efterår og vinter! Tiden går, og vi går alle med – livets gang.

I går blev vore “sommerhavemøbler” vasket af og sat ind for vinteren, samt blev der lukket for vandet i hytten, da vi ikke forventer flere overnattende gæster i den størrelsesorden, der kræver denne ekstra soveplads.

Om ikke så længe rasler bladene af træerne, og der bliver atter tændt op i brændeovnen. Alle årstider har sin charme – også denne vi nu står overfor.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *