Danmarks ældre betaler prisen

EU-borgere, der kommer til Danmark for at arbejde, kan meget hurtigt høste af de mange økonomiske fordele, som den danske velfærdstat kaster af sig. Fra første dag kan alle tilrejsende hæve en børnecheck, og det i sig selv vil helt sikkert tiltrække en hel del børnefamilier, så bare på den konto vil udgifterne stige betragteligt.

Når vi så kommer frem til en anden kasse, der er pivåben, så finder vi ud af, at bare efter 10 ugers arbejde her i landet, giver det adgang – og ret til – kontanthjælp! Nu taler vi ikke om et arbejde, hvor man arbejder hele dagen i 10 uger! For bare én times arbejde om dagen i 2½ måned, er nok til at udløse retten til kontanthjælpen. Og denne ret benyttede 7000 personer sig altså af i 2012.

Og så er der selvfølgelig også retten til alle de øvrige goder, som findes i vort velfærdsamfund, som kommer oven i.

Men dette bekymrer ikke den Socialdemokraternes ordfører, Mette Reissman, der slet ikke er tænker over dette faktum?!? Dog siger Beskæftigelsesminister, Mette Frederiksen, at udlændinge ikke bare skal komme til Danmark med henblik på, at bliver forsørget, men for at gøre et regulært arbejde! Vort system skal ikke misbruges!

Hmm – en times arbejde om dagen i 10 uger, giver retten til kontanthjælp m.v.??? Det er med helt andre termer vi danskere har skabt dette samfund.

Pengene skal selvfølgelig komme et sted fra, og når vi så konstaterer, at vor ældre medborgere endnu engang skal spare (jeg taler om medborgere, der gennem et helt liv har bidraget til vort samfund), så kan man godt regne ud hvorfor! Og da den ældre del af befolkningen ikke bare kan strejke, er det en gruppe, der allerede ligger ned.

Det er et rent “ta’ selv bord” for denne gruppe mennesker, der kommer ind over vore grænser.

Der er også dem der hylder princippet om, at hvis ikke man skal sparke til én, der allerede ligger ned, hvornår skal man så gøre det?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *