Bornholm under afvikling?

Der er ikke meget udvikling her på Bornholm, hvor overskrifterne og fællesnævneren nærmest er en afvikling! Bare tag alle de huse der er til salg – især her på Nordlandet.

Et af de sidste tiltag, fra vor kommunalbestyrelse, er opsigelsen af aftalerne med vore lokale turistinformationer. Nu er Bornholm en turist ø – og jeg tvivler på, at BRK véd mere om emnet end turistinformationerne, så hvis opsigelserne af aftalerne indebærer, at man helt afskærer den “Knowhow” som disse turistinformationer ligger inde med, så kan jeg godt frygte resultatet af det, som kommunalbestyrelsen vil anvende de næste par år til at diskutere om netop det emne – om anvendelsen af eventuelle bevilgede midler anvendes rigtigt!

Bare udtrykket – “anvende de næste par år til at diskutere” – kan jeg godt frygte, at vi ved det, taber en del på den konto. Turistindustrien i Danmark (ikke bare Bornholm) er for nedadgående, så der skal sættes kræfter ind for en løsning – problemet skal ikke lægges på is!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *